Zwarte UGG Australia ugg classic mini bailey zip black enkellaarzen

199,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Nolten schoenen


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzending binnen Nederland
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte UGG Australia ugg classic mini bailey zip black enkellaarzen

UGG Classic Mini Bailey voor dames. De Classic Mini Bailey uitgevoerd in suede is nog gemakkelijker aan en uit te trekken dankzij de toevoeging van een ritssluiting aan de zijkant. De voering en binnenzool zijn net als de UGG Classic Mini ook voorzien van UGGplush™-upcycled wolmix en een SugarSole™-buitenzool van hernieuwbaar, met regenwater gevoed suikerriet in plaats van een op petroleum gebaseerde EVA zool, voor gebruik voor zowel binnen als buiten.

  • 17 mm UGGplush™ 60% upcycled wol, 40% lyocell vampvoering
  • 17 mm UGGplush™-inlegzool van 60% upcycled wol, 40% lyocell
  • SugarSole™ EVA-buitenzool
  • Gerecycleerde polyester binding
  • UGG®-logo in reliëf op ritsoverlay

UGGplush-voering
Gemaakt van een gepatenteerde mix van hergebruikte wol en geproduceerde vezels, zoals Tencel of gerecycled polyester, geeft UGGplush een gevoel van schapenvacht met een verminderde impact op het milieu.

SugarSole™

Dankzij het suikerriet in het SugarSole™-schuim wordt de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen vermindert, door ethyleen op basis van aardolie te vervangen, waarbij 1,6 pond CO2 wordt geabsorbeerd voor elke pond vervangen ethyleen.

Gemaakt met verantwoorde materialen

UGG focust op het vinden van manieren om de voetafdruk te verkleinen. Dit product bevat ten minste 40% gerecyclede, hernieuwbare, geregenereerde of gecertificeerde natuurlijke materialen in gewicht en helpt de impact op het milieu te verminderen.

Maat:
36,  37,  38,  39,  40,  41
Materiaal:
Suède
Voorraad: